Disclaimer:

Deze website en de inhoud ervan vallen onder de Belgische en Europese wetgeving. Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

 

Auteursrecht:

Alle rechten met betrekking tot de inhoud, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, grafische ontwerpen en andere materialen op deze website, zijn voorbehouden. Het is niet toegestaan om deze materialen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar te kopiëren, reproduceren, verspreiden, aan te passen, te wijzigen of op enige andere wijze te gebruiken, tenzij expliciet anders vermeld. Het gebruik van deze materialen zonder toestemming kan leiden tot civielrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid.

 

Aansprakelijkheid:

De eigenaar van deze website streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kan niet garanderen dat de inhoud te allen tijde foutloos, volledig of actueel is. De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of letsel die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie gebeurt op eigen risico.

 

Links naar andere websites:

Deze website kan links naar externe websites bevatten die niet onder de controle van de eigenaar vallen. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud, beschikbaarheid, privacybeleid of praktijken van externe websites. Het volgen van deze links is voor eigen verantwoordelijkheid.

 

Wijzigingen:

De eigenaar behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de disclaimer op elk moment en naar eigen inzicht te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op wijzigingen.

 

Toepasselijk recht:

Deze disclaimer wordt beheerst door het Belgische recht. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in België.

Indien u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact opnemen met de eigenaar van de website.

Privacy-beleid
Cookies-beleid